Návštěvy u známých

08.08.2009 00:00

Okružní jízda po severní moravě

 

Okolnosti chtěli tomu, abychom podnikli okružní jízdu po severní Moravě. A že se Belinka mohla těšit na zážitky s dalšími rošťáky jejího druhu o tom nemohlo být sporu.

 

Zastávka v ch. st. Pylades

    Naše první zastávka byla v chovatelské stanici Pylades odkud pochází otec Belinky - Soník. Po příjezdu a otevření dveří se na Belinku sesypali 3 russlíci :-), že chudák Belinka (a že to je nějakej bojovník) se snažila utéci se sklopeným ocáskem. Snad to bylo i tím, že si v autě pěkně schrupla a nebyla připravena na takový útok. Po chvilce však ožila a začala jim to s úspěchem vracet.

    Po nějaké chvíli Soník hřebec špatně pochopil, že jde o připouštění a tak na Belinku hupl a pěkně ji pocvrkal (asi jako trofej). No prostě nic nebylo a byl zavřen do boudy. No pak si russlíci hráli až do odjezdu. S paní Krejčířovou - chovatelkou jsme si pěkně poklábosili a vydali se na další štaci. (p. Krejčířovou tímto zdravíme :-) ).

 

Zastávka u naších známých

S menšími obtížemi jsme našli adresu a hup šup a už jsme byli na malé zahrádce, kde nás pěkně pohostili a kde jsme si pěkně "pokafrali" o Belince a dětech. Bohužel zde žádnej pejsek nebyl, jen 2 malá krásná miminka. Po 3 panácích moc dobré slivovice jsme se vydali na další zastávku.

tímto zdravíme Pavlu a Marťu ;-)

 

Setkání se Salukami - poslední návštěva

Neujeli jsme ani 3km a už jsme zastavovali u dalších známých. Tentokrát u spolupracovnice Jitky - velké milovnice psů a Magdy. Zde si Belinka užila nevšední zážitky.

    Při příjezdu k rodinnému domku na nás koukalo 5 psů z toho 4 saluki a jeden oříšek. Po seznámení, které dopadlo dost podobně jako v Pylades :-D se holky (všechno to byly fenky) daly do bohaté zábavy. Opravdu stojí za to vidět, jak si hraje štěně chrta s malou russlicí :-). Opět jsme zde poseděli povykládali, popili a pojedli (Magdi díky za supermíchanávajíčkasuzeninou) a bohužel se museli rozloučit a frčet domů.

 

 

 

—————

Zpět